Sunday, May 31, 2009

250s

Kawa 250 vs Hyosung (Naza) 250


boleh buat pi balik kerja ni

Friday, May 22, 2009

Suzuki GSXR 750

Is GSXR750 K8 still the top road sports bike..?


GSXR 750 K8 Launch Test


Ducati - Sounds of Thunder

dengarkan kenyamanan bunyi Ducati.. uhhhhhh

Desmosedici vs. 1098R


1198 Promotional Video


1198 First Ride


Demosedici (betul ke eja ni.. susah nyebutnya)


1098R First Ride


1098 vs 848

Thursday, May 21, 2009

Friday, May 15, 2009

idaman kalbu

ni Digital Camcoder fav aku

Canon Legria atau Ivis atau Vixia HF20

kalau ada rezeki lebih, insya-Allah nak sambar DigiCam ni

Canon HF20


motin test dari CamcorderInfo


ini pula motion test at 50i (PAL Mode)


ini pula dari J&F Computer Review


uhhhh manjaaaaaaaaaaa

Monday, May 11, 2009

Iron Maiden

paling fav time tu, Iron Maiden laaaaa
Steve Harris, Nicko McBrain, Dave Murray, Bruce Dickinson
perghhhhh

yg tak bestnya, album diorang sure ada gambar hantu Eddy tu
isk...

dengar lagu2 je laaa

Album a Real Live One


Album A Real Dead One


Album Fear of The Dark


No Prayer for The Dying


Album Seventh Son of A Seventh Son


Album Somewhere in Time


Album Life After Death - CD1


Album Life After Death - CD2


Album Powerslave


Album Peace of Mind


Album The Number of The Beast


Album Killers


Album Iron Maiden

Sunday, May 10, 2009

michael.jackson

Michael Jackson
mula2 TV3 on air sekitar tahun 1982 dulu, banyak lagu2 MJ ni disiarkan
makanya aku antara peminat lagu2 MJ ni sampai la nie

Lagu aku paling minat

Earth Song


Human Nature


Beat It


Billie Jean


You Are Not Alone

Smooth Criminal


1995 MTV Award


Lagu Lagu Lain

Say Say Say


The Man


They Don't Care About Us


The Way You Make Me Feel


One More Chance at Love

Loudness

nah Loudness lak

perghhhh, siap ada baju dan beg sandang corak matahari Loudness tu
yg aku ingat sorang je, Akira Takasaki, main gitar utama
lain2 lupa dah

Loudness - Heavy Chains


Loudness - Crazy Night


Loudness - So Lonely

fo fo fo fo foliinnnnn

haaaaa, ni Def Leppard - Foolin
anak2 aku kemain suka tang fo fo fo fo fo foolinnnn tu

muahahahahhaaa

Twisted Sister

muziknya best

pakaiannya toksah ikut laaa

Twisted Sisster - I Wanna Rock


Twisted Sister - We're Not Gonna Take It


Twisted Sister - I Believe In You (lagu je)

Saturday, May 9, 2009

x-japan.love.song

Sabtu: 1 Ogos, 2009

layaaannnzzzz

X-Japan Love Songs

Crucify My Love


Endless Rain


Forever Love


Longing


Say Anything


Tears


Without You

Rock Kapak dulu dulu

waaaaaaaaaaaaaaa

tetiba terkenang zaman skolah2 dulu...
Rock Kapak...
mana2 Rock beb
seluar sendat cawat sempit
beg lak beg gantung confirm ada lukisan kumpulan Rock

Iron Maiden
Loudness
Twisted Sister
Black Diamond

selain tu, Rock Malaysia pun layan

MAY
Search
Bumiputra Rockers
Bloodshed
Rusty Blade
Sofea
ntah macam2 nama ada
best tul zaman tu

antara yg aku dengar
aku tak la Rock Dasat2 tu
sekadar suka beberapa lagu yg sering dimainkan oleh rakan2ku

tapi kalau dapat yg ni, waaaaa

tapi kalau dapat beli yg ini, aku nangis
nangiiiissssss

ni best bagi aku so far available on the market

Canon Legria atau Vixia atau Ivis HF S10



test


ini pula review dari CamcorderInfo Motion Test @ 60i


review dari CNet


nangis nangiiiissss

Panasonic SDR-SW20

dalam dok surf, jumpa video pasal DigiCam aku
Panasonic SDR-SW20
murah je
cukup la utk aku bawak situ sana sini
tahan jatuh 1.5m
tahan air 5m kalau tak silap



ni review underwater test dari camcoderinfo.com


feewiittt